Biografie

Maartje, geboren in ’87 te Bergen op Zoom, is een ervaren zangeres en zangdocent en op allerlei fronten actief in de zangwereld.

Vanaf jonge leeftijd heeft zij een enorme passie voor zingen en wist meteen al dat zij zich hierin wilde specialiseren. Opnames van Maartje als 3 jarig meisje die “op een grote paddestoel” zingt zijn een feit.

Het begon allemaal met het kinderkoor in Asten. Elke zondag zong Maartje in de Kerk in Asten en mocht ook regelmatig ‘voorzingen’. Ook op de middelbare school was Maartje altijd aan het zingen.

Maartje neemt zanglessen en via haar zangdocent komt zij in aanraking met ‘het podium’. Vanaf dat moment is zij regelmatig solo op de planken te vinden en draagt zij de mooiste nummers voor. Ook speelt Maartje klarinet en piano ter begeleiding.

Maartje heeft een logopedische achtergrond en is zich aan het specialiseren in Estill Voice Training Systems van Jo Estill. In 2007 is MI Sounds ontstaan en Maartje heeft al meerdere talenten verder geholpen in de zangwereld.

Momenteel is Maartje werkzaam als: zangdocent, zangeres, cursusleider, studiozangeres, achtergrondzangeres en invalzangeres. Zij heeft veel ervaring met het zingen in bands (lead, 2e stem en achtergrond), in duo’s en als solo zangeres. Zij treed regelmatig op als zangeres bij feesten, evenementen en andere activiteiten.

Maartje is ook te boeken als allround zangeres voor uw feest!
Ook wanneer je Maartje wilt boeken als invalzangeres, neem contact op met MI Sounds!