Lesdagen Eindhoven + Tilburg

In omgeving Eindhoven wordt er les gegeven bij de leerling aan huis. De dag wordt in overleg besproken.

Wanneer je vragen hebt of een les wilt plannen, stuur dan een mailtje naar: maartje@misounds.nl of bel naar: +31 (0)620574111.

In Asten werk ik op woensdag, vrijdag en zaterdag

Muziekpakhuis049

Verder werk ik in Asten  bij Muziekpakhuis049. We zijn hier met 15 collega’s en geven les in allerlei instrumenten (onder andere zang dus, maar ook piano, gitaar, keyboard, etc). Voor meer informatie, tarieven en aanmelden kun je naar de website gaan: www.muziekpakhuis049.nl.
In Asten werk ik op vrijdag en zaterdag de hele dag. De lessen zijn individueel of met 2en en je kunt kiezen uit 30 minuten, 40 minuten of een uur. De lessen vinden elke week plaats maar je kunt ook kiezen voor eens in de 2 weken.

Naast de lessen worden er ook andere activiteiten georganiseerd. We vinden het belangrijk dat wat je leert in de lessen, ook in de praktijk aan andere mensen kunt laten zien (familie, vrienden, etc). 2 keer per jaar worden er voorspeelavonden georganiseerd. Je bereid een nummer voor en speelt/zingt dit voor publiek. Hartstikke leuk en bovendien leerzaam! Mocht je het nog een beetje eng vinden om voor een groot publiek te spelen/zingen, kun je dit eerst oefenen voor een kleiner publiek (10 – 15 andere leerlingen).

Ook worden er workshops georganiseerd (voor meer informatie zie de website: www.muziekpakhuis049.nl) Je kunt bijvoorbeeld leren om in een band te spelen/zingen! Je vormt dan samen met een aantal andere leerlingen een bandje, kiest een paar nummers om te oefenen, gaat met z’n allen aan de slag en na een aantal weken volgt er een optreden als afsluiting. Ook dit is super leerzaam!

Wanneer je je wilt aanmelden bij het muziekpakhuis, kun je op de website het aanmeldingsformulier invullen. Er wordt dan binnen 2 weken contact met je opgenomen voor het plannen van een intakeles.