Maartje Imandt

Zangles

De zanglessen bij M.I Sounds bestaan uit 2 onderdelen:

Een les bestaat uit 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Er kan gekozen worden 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten per week of per 2 weken. De zanglessen zijn geschikt voor alle mensen vanaf 14 jaar.

Inhoud

In het eerste deel van de les, werken we aan de zangtechnieken. Deze bestaat uit verschillende onderdelen, o.a: houding, ademing, articulatie, intonatie en presentatie.
De visie van MI Sounds is dat het erg belangrijk is om je geleerde technieken toe te passen in een nummer dat goed bij de leerling past. De nummers kies je zelf, in overleg met de docent.  Wanneer je twijfelt over welke nummers goed bij je passen, zal de docent je hierbij helpen.
Verder is het belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan de presentatie. Hiermee wordt bedoeld dat het belangrijk is hoe je jezelf presenteert wanneer je een nummer voordraagt. Ook omgaan met zenuwen is een onderdeel hiervan.
Buiten deze punten is ook interpretatie erg belangrijk. Ook dit wordt in de lessen behandeld. Het is geen probleem als je een beginner bent.
Voor mensen uit regio Eindhoven worden de lessen aan huis gegeven.
De lessen vinden individueel plaats of in groepsverband (2 of meer personen).

Lesdagen Eindhoven

In omgeving Eindhoven wordt er les gegeven bij de leerling aan huis. De dag wordt in overleg besproken.
Wanneer je vragen hebt of een les wilt plannen, stuur dan een mailtje naar: maartje@misounds.nl of bel naar: +31 (0)620574111.

Lesdagen Asten

Verder ben ik in samenwerking m et Muziekpakhuis049 te Asten. We zijn hier met 20 collega’s en geven les in allerlei instrumenten (zang, maar ook piano, gitaar, keyboard, etc). Voor meer informatie, tarieven en aanmelden kun je naar de website gaan: www.muziekpakhuis049.nl.
Lesdagen in Asten: dinsdagmiddag/avond, woensdagochtend/middag, vrijdagmiddag/avond.
De lessen zijn individueel of met 2en en je kunt kiezen uit 30 minuten, 40 minuten of een uur. De lessen vinden elke week plaats maar je kunt ook eens in de 2 weken lessen.
Naast de lessen worden er ook andere activiteiten georganiseerd, o.a workshops, voorspeelavonden, spelen in bandformatie, zangafsluiting, musicallessen en klein podium.